Lunchpauzeconcert

Openbare repetitie van Philzuid
do 14 dec ’23 12:30 uur


Jun Märkl, dirigent

Programma:
Igor Stravinsky - Le chant du rossignol 

do 14 dec ’23
12:30 uur
  • do 14 dec ’23
    12:30 uur
    Hertog Jan Zaal

Tijdens deze openbare repetitie, onder leiding van dirigent Jun Märkl, word je meegenomen in het repetitieproces van Philzuid. Het orkest repeteert 'Le chant du rossignol' van Igor Stravinsky. Laat je midden op de dag omarmen door de klank van een vol symfonieorkest.   

Lunchpauzeconcerten

Lunchpauzeconcerten zijn heerlijk om mee te maken: letterlijk en figuurlijk! Midden op de dag een uurtje tot rust komen bij een fijn concert in de Kleine Zaal. Dát breekt pas lekker de dag! Van pianorecital naar kamermuziek tot blazers: het aanbod is gevarieerd en vernieuwend. Omdat wij vinden dat aanstormend talent een podium verdient, staan er tijdens de lunchpauzeconcerten (net afgestudeerde) studenten, concourswinnaars en andere parels in de dop op het programma.


Na het concert

Een lunchpauzeconcert is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere lunch. Daarom geniet je na het concert van een smaakvolle huisgemaakte soep en heerlijk vers brood in de Stadsfoyer. Dit kun je direct met je ticket bijbestellen en is mogelijk tot 24 uur vóór het concert. Blijf je ook nog even? Gezellig!