Claudia Hansen

TROMP Concours 2e Ronde

ma 12 nov ’18
09:30 uur
  • ma 12 nov ’18
    09:30 uur
    Kleine zaal
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

In de Kleine Zaal van Muziekgebouw Eindhoven strijden de meest talentvolle percussionisten ter wereld om een plek in de halve finale van de TROMP International Percussion Competition. Tijdens de tweede ronde barst voor de grootste percussietalenten de strijd los om een plek in de halve finale én om de Willem Vos Prijs voor de beste uitvoering van een compositie voor solo marimba van een Nederlandse componist.

Let op: U kunt alleen tijdens applaus en changementen tussen deelnemers plaats nemen in de zaal. Tijden en speelschema kunnen tot het laatste moment wijzigen, raadpleeg daarom altijd de meest actuele tijden en schema’s die te zijner tijd op tromppercussion.com gepubliceerd worden.


TROMP Percussion

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie