Pannenkoekconcert: Katiuscia Principato - Sst! De tijger slaapt (2+)

zo 18
februari
  • zo 18 feb
    11:00
    Stadsfoyer
    Geweest

Katiuscia weet de kinderen te boeien en te betrekken in haar muzikale voorstellingen. Vol enthousiasme en humor neemt ze kinderen mee in het verhaal en is de voorstelling een feest voor elk kind vanaf 2 jaar. Na de voorstellingen “Geitje” en “Walvis” , is het nu de beurt aan “Tijger”. Een jarige tijger, en al z’n vriendjes zijn er ook! Kom je ook op z’n verjaardagsfeestje?
Maar.....ssst.... Wel stil zijn... Hij slaapt.

Ssst! De tijger slaapt van Britta Teckentrup is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2018.

Nog nooit met je kinderen naar een Pannenkoekconcert geweest? Dan mis je wat! Elke derde zondag van de maand komen bijna 200 kinderen van 2-6 jaar met hun ouders in de Stadsfoyer luisteren naar een pop, jazz of klassiek concert. Daarbij wordt iedereen getrakteerd op een lekkere pannenkoek. Presentator Nol Havens van Vof De Kunst zorgt ervoor dat je je thuis voelt en zingt met de kleine bezoekers het Pannenkoekenlied.

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten