Pannenkoekconcert: Het muizenhuis (3+)

zo 18
maart
  • zo 18 mrt
    11:00
    Stadsfoyer
    Geweest

In deze muzikale voorstelling komt de wereld van het Muizenhuis op een bijzondere manier tot leven.

Sam & Julia wonen in het Muizenhuis, een wereld op zich. Julia is enorm nieuwsgierig en super eigenwijs. Sam is enorm verlegen en super braaf. Wat Sam te veel heeft, heeft Julia te weinig en andersom. Ze zijn de allerbeste vrienden en delen alles samen. Theatermaakster Mariska Simon trekt alle registers open en neemt jong en oud mee in het verhaal van Sam & Julia en hun bijzondere leefomgeving. De voorstelling is o.a. gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Karina Schaapman.

Nog nooit met je kinderen naar een Pannenkoekconcert geweest? Dan mis je wat! Elke derde zondag van de maand komen bijna 200 kinderen van 3-6 jaar met hun ouders in de Stadsfoyer luisteren naar een pop, jazz of klassiek concert. Daarbij wordt iedereen getrakteerd op een lekkere pannenkoek. Presentator Nol Havens van Vof De Kunst zorgt ervoor dat je je thuis voelt en zingt met de kleine bezoekers het Pannenkoekenlied.

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten