Pannenkoekconcert: Bang mannetje (4+)

Vanwege de koopzondag kan het in parkeergarage Heuvelgalerie drukker zijn dan gewoonlijk. Wij raden u aan om wat eerder van huis te gaan zodat u op tijd voor aanvang in het Muziekgebouw arriveert.

zo 22
april
  • zo 22 apr
    11:00
    Stadsfoyer
    Geweest

In een intieme, speelse sfeer volgen de kleuters een dag uit het leven van Bang Mannetje. Is iedereen dan bang in het theater? Nee hoor, de kinderen zingen en dansen vrolijk met deze voorstelling van Joes mee.

Joes brengt met Bang Mannetje een herkenbare en interactieve voorstelling voor iedereen van klein tot groot die wel eens bang is. Want Bang Mannetje is bang voor van alles: bang om iets te zeggen als er iemand voordringt bij de bakker, bang om de straat op te gaan in zijn lievelingsbloemenbroek, bang voor spoken onder zijn bed. Hopelijk kan de toverboom hem helpen om iets minder bang te worden.

Bang mannetje is de derde theatersolo van Joes. Hiervoor was ze te zien in 'Dikkie Dik en de taart' en 'Ik zou wel een kindje lusten'. Vanaf september 2018 is Joes ook samen met Dirk Scheele te zien in zijn nieuwste voorstelling Huis, tuin en keukenavonturen. Bang Mannetje is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout

Nog nooit met je kinderen naar een Pannenkoekconcert geweest? Dan mis je wat! Elke derde zondag van de maand komen bijna 200 kinderen van 4-6 jaar met hun ouders in de Stadsfoyer luisteren naar een pop, jazz of klassiek concert. Daarbij wordt iedereen getrakteerd op een lekkere pannenkoek. Presentator Nol Havens van Vof De Kunst zorgt ervoor dat je je thuis voelt en zingt met de kleine bezoekers het Pannenkoekenlied.

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten