Lunchpauzeconcert

Beth & Flo
do 21
december
  • do 21 dec
    12:30
    Kleine zaal
    Geweest

Pianistes met een ‘vleugeltje’ theater!

Twee pianistes die het liefst concerten geven die niet alleen concerten zijn. Dat zijn Claudette Verhulst en Elsbet Remijn, beiden in 2014 afgestudeerd in de master klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Als pianoduo Beth & Flo maken zij een klassiek recital vrolijk en verrassend, en een tikkie theatraal. Braaf op de pianokruk blijven zitten? Beter niet! Verhalen vertellen, flirten met het publiek en ondertussen muziek van de grote componisten laten horen – dat is wat Beth & Flo het liefste doen.
Zo treden ze op in theaters en concertzalen van Het Concertgebouw in Amsterdam tot in New York en Sicilië, maar net zo lief spelen zij juist op plekken waar klassieke muziek zelden klinkt!

Tijdens het lunchconcert op 21 december 2017 in het Muziekgebouw Eindhoven spelen Beth & Flo o.m. werken van Rachmaninov, Naeff en Brahms.
 

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten