Sam Lewis

Soulvolle rootsmuziek in de stijl van The Band
Americana Mondays
ma 2 dec ’24 20:15 uur
ma 2 dec ’24
20:15 uur

De sound van Sam Lewis wordt gekenmerkt door een diep soulvol geluid, waarin hij moeiteloos elementen van folk en blues verweeft. Hij groeide op in Tennessee, maar verruilde in 2009 zijn thuisstad voor countryhoofdstad Nashville. Hier ontwikkelde hij zijn onderscheidende stijl verder en in 2012 bracht hij zijn debuutalbum 'Sam Lewis' uit, dat meteen lovende kritieken ontving. Zijn muziek wordt vaak vergeleken met die van grootheden als Van Morrison, Bill Withers en Ray LaMontagne, dankzij zijn warme, emotioneel geladen stem en zijn talent om verhalen te vertellen via zijn liedjes. Sams uitzonderlijke talent bleef niet onopgemerkt. Niemand minder dan Chris Stapleton noemde hem 'a modern Townes Van Zandt'. En dat is niet zonder reden!

Lewis heeft inmiddels drie studioalbums op zijn naam staan: 'Sam Lewis' (2012), 'Waiting On You' (2015) en 'Loversity' (2018). In 2020 verscheen het intieme en akoestische live-album 'Solo'. Op dit album laat hij horen hoe krachtig en meeslepend zijn muziek in een livesetting is, met ingetogen uitvoeringen die zijn soulvolle stem en vaardige gitaarspel benadrukken. Een uitstekende kennismaking dus waar Eindhoven zich op kan verheugen.

Americana Mondays Card

Krijg je geen genoeg van Americana Mondays? Bestel dan de Americana Mondays Card! Je bestelt hiermee 10 tickets voor €100. Dat is €50 korting ten opzichte van losse tickets!

Op de Americana Mondays Card zit een unieke code, waarmee je voorafgaand aan het concert een ticket boekt op onze website. De kaart zelf geeft geen toegang tot het concert. Belangrijk dus, dat je jouw ticket van tevoren bestelt. De Americana Mondays Card is geldig voor alle Americana Mondays en één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte.

Haal je de Americana Mondays Card op bij ons ticketbureau? Vergeet dan niet de bestelbevestiging mee te nemen. Laat je de kaart liever thuisbezorgen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs.

Bestel de Americana Mondays Card