Storioni Zondagmiddag arrangement

zo 21 jan ’18
14:00 uur
  • zo 21 jan ’18
    14:00 uur
    Kleine Zaal
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Onbezorgd genieten van twee concerten op deze zondagmiddag? Het Storioni Festival en Podium Klassiek Eindhoven beiden u twee concerten, een fijne wijn met kaasbuffet na afloop, en dat met maar liefst €5 arrangementkorting! Op het concertprogramma staan de rising stars van het Ebonit Saxophone Quartet. Dit jonge ensemble won immers het Storioni Willem Twee Concours in 2016. In het Storioni Academy Concert floreren laureaten van de belangrijke Nederlandse concoursen naast topmusici van het festival.

Ebonit Saxophone Quartet
Kazerne, Eindhoven
14.00 – 15.00 uur

In 2018 is het honderd jaar geleden dat Debussy stierf. Het Ebonit Saxophone Quartet combineert in het programma ‘Salon de Debussy’ bekend en minder bekend repertoire van Claude Debussy, met werken van zijn leermeesters, vrienden en bewonderaars.

Na dit concert maakt u een wandeling van ongeveer 10 minuten naar Muziekgebouw Eindhoven voor het tweede deel van deze middag.

Storioni Academy Concert
Muziekgebouw Eindhoven | Kleine Zaal
15.30 – 16.30 uur

Dit concert is inclusief wijn & kaasbuffet na afloop.

Bekijk hier het programma van Storioni Academy Concert
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie