Orkest van de 18e Eeuw

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

zo 17
september
  • zo 17 sep
    14:15
    Grote zaal
    Geweest

Maria João Pires, piano en muzikale leiding
Ashot Khachaturian, piano

Mozart - Symfonie nr 35 'Haffner'
Beethoven - Pianoconcert nr 3 (Khachaturian)
Beethoven - Pianoconcert nr 4 (Pires)

Wie heeft het filmpje niet gezien. Maria João Pires kreeg de schrik van haar leven. Het orkest zette een ander pianoconcert in dan ze verwachtte. Binnen twee minuten herstelde zij zich en speelde de sterren van de hemel. Zoiets kan vanavond niet gebeuren. Vanachter de vleugel leidt de wereldberoemde, drieënzeventigjarige Portugese pianiste zélf het Orkest van de 18e Eeuw.

Verwachte eindtijd concert: 16:30

Na afloop van dit concert organiseert Muziekgebouw Eindhoven i.s.m. Varna Wijnen een heerlijke wijnproeverij in de foyer. U kunt proeven en genieten van een 6-tal exclusief voor u geslecteerde wijnen waar wij natuurlijk ook wat smakelijke hapjes bij serveren. Dit arrangement bestelt u naast uw concertkaarten voor de speciale prijs van €10 p.p.

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten