IVAR

Blue Note Club Sessions
za 27
januari
  • za 27 jan
    17:00
    Stadsfoyer
    Geweest

Via de platenverzameling van zijn vader kreeg singer/songwriter Ivar Vermeulen de muziek met de paplepel ingegoten: klassiek, jazz, soul, blues… alles kwam voorbij. Daaruit destilleerde IVAR zijn eigen mix die hij omschrijft als de “folky side of soul”. Met zijn sound laat de zanger horen dat hij zich het meest laat inspireren door grootheden als Bill Withers, Terry Callier en Curtis Mayfield. In 2015 leerde het Nederlandse publiek hem kennen als kandidaat in The Voice Of Holland. Hoewel hij tot in de laatste rondes kwam stond hij met gemengde gevoelens in de contest; muziek is natuurlijk geen wedstrijd. In Eindhoven speelt IVAR met zijn band eigen en goedgekozen andermans repertoire; dat wordt genieten.

Elke zaterdagmiddag vanaf 16.00 klinkt live muziek in de Stadsfoyer! In de reeks Blue Note Club Sessions programmeren we elke zaterdag jazz & soul acts. Gevestigde namen en aanstormend talent.

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten