Freek Vonk

Live op Wereldreis
za 2
juni
 • za 2 jun
  14:00
  Grote Zaal
  Geweest
 • za 2 jun
  17:00
  Grote Zaal
  Geweest

Klik hier voor meer informatie en kaartverkoop voor de show van 14:00 uur

Klik hier voor meer informatie en kaartverkoop voor de show van 17:00 uur

Bioloog en wetenschapper Freek Vonk neemt je met zijn familieshow ‘Op Wereldreis’ mee op een spectaculaire reis om de wereld. Het is een 90-minuten durende voorstelling waarbij je de meest bijzondere en gave dieren ziet voorbij komen.

Freek vertelt verhalen over de natuur en er zijn video’s te zien van zijn avonturen in het wild. Met deze familieshows kunnen fans van alle leeftijden op zowel een leuke, spannende als leerzame manier kennis maken met Freek en zijn avonturen over de hele wereld.

“Het was geweldig om bij de vorige shows te zien dat er vanuit alle leeftijden zoveel belangstelling is voor de natuur en verhalen over wilde dieren. Ouders en kinderen bleven maar vragen wanneer ik in de rest van Nederland ging optreden. Daarom heb ik besloten om tussen mijn reizen door dit jaar een paar voorstellingen te geven. Ik heb er heel veel zin in!”, aldus Freek Vonk.

De 34-jarige dr. Freek Vonk is niet alleen bioloog maar ook wetenschapper bij Naturalis in Leiden. Hij promoveerde in 2012 aan de Universiteit Leiden. Hij doet onder andere onderzoek naar de evolutie van slangen en slangengif. En daarnaast is hij programmamaker bij Zapp/VPRO en BNN-VARA, waarvoor hij de wereld over reist.

Wij waarschuwen ondertussen voor tickethandelaren die neptickets aanbieden zodra een concert uitverkocht is. Kopers lopen daarmee het risico ongeldige kaarten te kopen die geen toegang tot het concert geven. Muziekgebouw Eindhoven benadrukt om te allen tijde alleen kaarten te kopen via de officiële kanalen: website Muziekgebouw Eindhoven, Ticketmaster en Nationale Theater Kassa.Kijk voor meer informatie op: http://www.weetwaarjekoopt.nl/

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten