Kim Wilde

+ voorprogramma PYN
wo 14 nov ’18
20:15 uur
  • wo 14 nov ’18
    20:15 uur
    Grote zaal
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

De Engelse zangeres Kim Wilde was in de jaren tachtig The Princess of Pop met maar liefst vijftien Top-40-hits, waaronder onverwoestbare klassiekers als Kids In America, Cambodia, Chequered Love en Never Trust A Stranger.
 

De jaren negentig bracht Wilde voornamelijk tuinierend door, maar in 2003 maakte ze samen met de Duitse zangeres Nena een gigantische comeback met de tweetalige hit Anyplace, Anywhere, Anytime. Na een coveralbum en een kerstalbum is dit jaar haar gloednieuwe plaat 'Here Come The Aliens' uitgekomen, maar verwacht vanavond natuurlijk vooral veel greatest hits!

Tijdschema
19:15u Muziekgebouw Eindhoven open
19:45u Grote Zaal open
20:15u voorprogramma PYN
20:40u pauze
21:00u hoofdprogramma Kim Wilde
22:30u verwachte eindtijd

Tijden onder voorbehoud


Voorprogramma

Ze had de dochter van Kim Wilde kunnen zijn. PYN is met haar blonde haren en future pop/disco repertoire hét ideale voorprogramma voor deze avond. Het minimalisme vanuit haar jeugd op het platteland komt terug in haar dromerige zanglijnen en sounds. Dit in combinatie met stoere grooves die spiegelen aan haar avontuurlijke stadsleven dat ze nu leidt, doet denken aan de Kim Wilde van toen. Voor meer informatie over PYN en haar muziek kunt u terecht op haar website.


Bekijk Facebook event

Drukte in de stad

In verband met GLOW is het vanavond erg druk in Eindhoven. Wij adviseren u daarom op tijd te vertrekken zodat u tijdig aanwezig kunt zijn voor het concert. Kijk hier voor meer informatie over de bereikbaarheid.


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie