Marco Borggreve
Haydn, Mozart, Rossini & Tsjaikovski

philharmonie zuidnederland

Tsjaikovski versiert Mozart

Mario Brunello, dirigent en cello
Hannes Minnaar, piano


Haydn - Symfonie nr 59 ‘Vuursymfonie’
Mozart - Pianoconcert nr 21
Rossini - Uit Il signor Bruschino: Ouverture
Tsjaikovski - Rococo Variaties

zo 9 dec ’18
14:15 uur
  • zo 9 dec ’18
    14:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Mario Brunello schitterde in seizoen 2016-2017 als dirigent en solist met Haydns Celloconcert. Hij maakte zoveel indruk dat hij nu veel vaker als klassiek inspirator en solist te gast is.

Deze keer leidt hij ongetwijfeld weer ‘moeiteloos en gepassioneerd’ (Westfalen Post) een op en top klassiek programma én neemt hij de solocello ter hand in Tsjaikovski’s Rococo Variaties. Omdat dit werk gebaseerd is op Mozart, zet ‘huispianist’ Hannes Minnaar Mozarts geliefde 21e Pianoconcert er naast. Met Brunello op de bok zou dat wel eens de meest intieme vertolking ooit kunnen worden.

Dit concert staat in het teken van de inauguratie van de Haydn-Chair.

Mario Brunello
Joaquin Sarmiento

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie