Christoffer Lomfors
za 16 mrt ’19 20:15 uur
Chin & Bruckner

philharmonie zuidnederland

Bruckners Romantische

Marc Soustrot, dirigent
Alban Gerhardt, cello

Chin - Celloconcert
Bruckner - Symfonie nr 4 'Romantische'

za 16 mrt ’19
20:15 uur
  • za 16 mrt ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

De verlegen, maar o zo romantische, Bruckner was altijd verliefd op onbereikbare vrouwen. Ten einde raad schonk hij zijn hart uiteindelijk aan zijn enige grote liefde: de muziek.

Marc Soustrot brengt met de ‘Romantische’ Bruckners meest geliefde symfonie. Als geen ander vertolkt de eredirigent van philharmonie zuidnederland het werk van de Oostenrijker met ‘elegantie, charme en vooral een hart’. De Koreaanse componiste Unsuk Chin schreef haar Celloconcert in opdracht van de Berliner Philharmoniker speciaal voor Alban Gerhardt. Zij combineert Oosters klankraffinement met de Westerse traditie van Mahler en Bruckner. Een concert om verliefd op te worden. 


Het concert onder leiding van Marc Soustrot wordt mogelijk gemaakt door het Partnerprogramma van de Vrienden van philharmonie zuidnederland


Tijdens dit concert kun je bij Bruckners Vierde Symfonie gebruik maken van Wolfgang. Wolfgang is een smartphone-app voor klassieke muziek, die tekst en uitleg biedt bij de opgevoerde werken. Met Wolfgang ervaar je de rijkdom van klassieke muziek als nooit tevoren. Klik HIER voor meer informatie.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie