Marco Borggreve
zo 19 mei ’19 14:15 uur
Adams, Bernstein & Dvorák

philharmonie zuidnederland

Liza Ferschtman schittert in Bernstein

Jamie Phillips, dirigent
Liza Ferschtman, viool

Adams - Chairman Dances
Bernstein - Serenade voor viool en orkest
Dvorák - Symfonie nr 7

zo 19 mei ’19
14:15 uur
  • zo 19 mei ’19
    14:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Liza Ferschtman heeft zonder enige sterallures een internationale reputatie opgebouwd door haar ‘opperste overtuiging, spontane benadering en wonderschone rauwheid’ aldus The Amati Magazine.

Ondertussen speelt ze alleen muziek waar haar hart naar uitgaat. Vandaar dat ze na haar indringende kennismaking met philharmonie zuidnederland terugkeert met Bernsteins meeslepende Serenade. Net als Adams’ Chairman Dances muziek die zonder de invloed van Dvorák op de Amerikaanse cultuur waarschijnlijk niet bestaan had. Al laat dirigent Jamie Phillips in diens Zevende Symfonie vooral het Boheemse woud glanzen.

Tijdens dit concert kun je bij Dvoráks Zevende Symfonie gebruik maken van Wolfgang. Wolfgang is een smartphone-app voor klassieke muziek, die tekst en uitleg biedt bij de opgevoerde werken. Met Wolfgang ervaar je de rijkdom van klassieke muziek als nooit tevoren. Klik HIER voor meer informatie.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Liza Ferschtman heeft echt gevoel voor de Serenade van Bernstein

concertmeester Adelina Hasani
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie