do 11 okt ’18 20:30 uur
Fiumara & Henderickx

philharmonie zuidnederland

i-Classics Empty Minds

Dirigent Erik Bosgraaf en Wim Henderickx
Blokfluit Erik Bosgraaf
Sounddesign Jorrit Tamminga
Concept, regie, scenografie playField.
Hoedenontwerp Minou Lejeune
In samenwerking met FASHIONCLASH

Fiumara Desprez XL
Henderickx Empty Minds I 

do 11 okt ’18
20:30 uur
  • do 11 okt ’18
    20:30 uur
    Klokgebouw Strijp-S
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Ervaar live klassieke muziek op een compleet nieuwe manier: 50 musici volgen jouw beweging door de ruimte op waardoor jij, samen met de rest van het publiek, de volgorde van de muziek beïnvloedt. Voel de trilling van de vioolsnaren, hoor de ademhaling van de blazers en maak je geest vrij tijdens i-Classics Empty Minds, word onderdeel van een kunstwerk en laat je inspireren. Bij dit concert ben je geen toeschouwer maar word je onderdeel van een totaalbeleving van muziek, mode en video samen met philharmonie zuidnederland, kunstcollectief playField en FASHIONCLASH Maastricht.

Nieuwsgierig? Koop een kaartje, stap in een totaal nieuwe wereld en laat je verrassen!

i-Classics Empty Minds is een productie van philharmonie zuidnederland met medewerking van: playField, FASHIONCLASH Maastricht en Karmijnrood Podiumkunst.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie