Merlijn Doomernik
Weber, Bruch, Borodin & Schumann

philharmonie zuidnederland

Simone Lamsma straalt in Bruch

Mario Venzago, dirigent
Simone Lamsma, viool

Weber - Uit Der Freischütz: Ouverture
Bruch - Vioolconcert nr 1
Borodin - In de steppen van Centraal Azië
Schumann - Symfonie nr 4

zo 11 nov ’18
14:15 uur
  • zo 11 nov ’18
    14:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Max Bruch is letterlijk synoniem geworden voor zijn Eerste Vioolconcert. Dit meest romantische werk uit de vioolliteratuur heeft dan ook alles in huis. Vol virtuositeit en emotie. En van tere romantiek tot ruige expressie. Zeker wanneer Simone Lamsma dit meesterwerk ‘piercingly beautiful’ laat stralen, zoals de Chicago Tribune het uitdrukte. De ‘enorme intensiteit’ waarmee zij Bruch speelt, laat geen hart onberoerd. Samen met de dramatische romantiek uit Schumanns Vierde Symfonie is dit een niet te missen droomconcert.


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Absolutely stunning

Chicago Tribune over Simone Lamsma
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie