vr 14 dec ’18 20:15 uur
Brahms & Tsjaikovski

philharmonie zuidnederland

Romantische Kerst

Dmitri Liss, dirigent
Adelina Hasani, viool

Brahms - Vioolconcert
Tsjaikovski - Symfonie nr 5

vr 14 dec ’18
20:15 uur
  • vr 14 dec ’18
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Adelina Hasani is niet alleen een uitstekende concertmeester, maar ook een fenomenale soliste. Samen met Dmitri Liss is zij de aangewezen persoon om te laten horen dat de warme gedachten achter Brahms Vioolconcert naadloos passen bij de kerstsfeer.

Hierna neemt de chef-dirigent het orkest mee door de ‘heerlijke wanhoop’ van Tsjaikovski’s meeslepende Vijfde Symfonie. Misschien wel de meest mooie muzikale omlijsting van de decembermaand ooit: de tijd van warmte, reflectie en samenzijn.

Tijdens dit concert kun je bij Tsjaikovski’s Vijfde Symfonie gebruik maken van Wolfgang. Wolfgang is een smartphone-app voor klassieke muziek, die tekst en uitleg biedt bij de opgevoerde werken. Met Wolfgang ervaar je de rijkdom van klassieke muziek als nooit tevoren. Klik HIER voor meer informatie.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie