Valentina Cenni
zo 17 feb ’19 14:15 uur
Gershwin, Bollani & Prokofjev

philharmonie zuidnederland

Dansen met Gershwin en Prokofjev

Dmitri Liss, dirigent
Stefano Bollani, piano

Gershwin - Uit Girl Crazy: Ouverture
Bollani - Concerto Azzuro (Nederlandse première)
Prokofjev - Uit Romeo en Julia: selectie

zo 17 feb ’19
14:15 uur
  • zo 17 feb ’19
    14:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

De iconische Italiaanse jazzpianist Stefano Bollani brengt klassiek op het scherpst van de snede. Hij maakte eerder al grote indruk met zijn cd-opnamen met Riccardo Chailly en nu speelt hij bij philharmonie zuidnederland zijn eigen swingende Concerto Azzuro.

Chef-dirigent Dmitri Liss haakt hier op in met Gershwins wervelende Girl Crazy. De meeslepende opwinding van Prokofjevs Romeo en Julia maakt de middag compleet. Stil zitten is uitgesloten.

Tijdens dit concert kun je bij Prokofjevs Romeo en Julia gebruik maken van Wolfgang. Wolfgang is een smartphone-app voor klassieke muziek, die tekst en uitleg biedt bij de opgevoerde werken. Met Wolfgang ervaar je de rijkdom van klassieke muziek als nooit tevoren. Klik HIER voor meer informatie.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie