Simon van Boxtel
do 21 feb ’19 20:15 uur
Mozart, Haydn & Beethoven

philharmonie zuidnederland

Meesterlijke klassieken met Flor

Claus Peter Flor, dirigent
Marieke Schoenmakers, harp

Mozart - Symfonie nr 34
Haydn - Harpconcert in D
Beethoven - Symfonie nr 1

do 21 feb ’19
20:15 uur
  • do 21 feb ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Een even feestelijk als op en top klassiek concert waarbij Claus Peter Flor, vorig seizoen nog aanwezig met een prachtige Schumann, zich verdiept in Haydn, Mozart en Beethoven. De grote klassiekers op een rij, mooier kan het haast niet.

Ondanks een krachtig slotakkoord met Beethovens Eerste Symfonie, is de ster van dit concert vooral de nieuwe harp. Deze keizerin van de instrumenten wordt aan philharmonie zuidnederland geschonken door de heer Karel Brevet uit Breda. Orkestharpiste Marieke Schoenmakers laat de nieuwe harp stralen in Haydns even dartele als fameuze Harpconcert in D.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie