do 18 apr ’19 - za 20 apr ’19
Bach

philharmonie zuidnederland

Matthäus-Passion

Jos van Veldhoven, dirigent
Mikael Stenbaek, evangelist
Geert Smits, Christus
Johannette Zomer, sopraan
Rosanne van Sandwijk, alt
David de Winter, tenor
Raoul Steffani, bas
Studium Chorale, koor
Schola Cantorum Puerorum, kinderkoor

Bach - Matthäus-Passion

do 18 apr ’19
-
za 20 apr ’19

Begin 2018 droeg Jos van Veldhoven het artistiek leiderschap van De Nederlandse Bachvereniging over, wat uiteraard niet wil zeggen dat ook Bach uit zijn leven is. Wij zijn dan ook verheugd dat hij zijn eerste Matthäus-Passion na zijn afzwaaien dirigeert bij philharmonie zuidnederland.

Het wordt een Matthäus-Passion waarin de decennialange liefde voor en ervaring met de muziek van Bach centraal staat en waarin geliefde aria’s als ‘Aus Liebe’ en ‘Erbarme dich’ puurder en oprechter klinken dan ooit. Want ook de solisten zijn met onder meer Rosanne van Sandwijck en Johannette Zomer van de hoogste categorie.

Tijdens dit concert kun je bij Bachs Matthäus-Passion gebruik maken van Wolfgang. Wolfgang is een smartphone-app voor klassieke muziek, die tekst en uitleg biedt bij de opgevoerde werken. Met Wolfgang ervaar je de rijkdom van klassieke muziek als nooit tevoren. Klik HIER voor meer informatie.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie