vr 24 mei ’19 20:15 uur
Mozart, Vivaldi, Beethoven & Weber

philharmonie zuidnederland

Duivelskunstenaar Martin Fröst

Martin Fröst, dirigent en klarinet

Mozart - Uit Don Giovanni: Ouverture
Vivaldi & Telemann - selectie
Weber - Klarinetconcert nr 1
Beethoven - Symfonie nr 4

vr 24 mei ’19
20:15 uur
  • vr 24 mei ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘In vroeger tijden zou hij net als Paganini met de duivel vergeleken zijn’, schreef The New York Times vol bewondering over de Zweedse klarinettist en dirigent Martin Fröst.

Hij bracht het klarinetspel op een ongeëvenaard niveau en weet dat ook nog te combineren met het leiden van een orkest. Dat hij nu voor philharmonie zuidnederland staat, tekent de enorme kwaliteit van het orkest. Fröst neemt eigen bewerkingen van werk van Telemann en Vivaldi mee, soleert in Webers Eerste Klarinetconcert en omringt alles met Beethoven. Op voorhand een memorabel concert.


Het optreden van Martin Fröst wordt mogelijk gemaakt door het Partnerprogramma van de Vrienden van philharmonie zuidnederland.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie