©Jan Glas/AFdH Uitgevers
vr 3 mei ’19 20:15 uur
Cras, Ockeghem, Obrecht, Ravel & Kliphuis

A.L. Snijders & Prisma Strijktrio

vr 3 mei ’19
20:15 uur
  • vr 3 mei ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Een bonte stoet reislustige Nederlanders en Fransen passeert de revue terwijl de verhalen van A.L. Snijders in dialoog gaan met de muziek. 

Vertrekpunt is het magnifieke strijktrio van de Franse componist, marineofficier én wereldreiziger Jean Cras. Daarna vervolgt het Prisma Strijktrio zijn muzikale reis met werken van de vijftiende-eeuwse componisten Ockeghem en Obrecht, Ravel en jazzhoornist-componist Morris Kliphuis. A.L. Snijders, winnaar van de Constantijn Huygensprijs en uitvinder van het genre ZKV, leest voor uit eigen werk, waaronder vier speciaal voor dit project geschreven Zeer Korte Verhalen. De cd Voyage van het Prisma Strijktrio kreeg van Luister een 10!


Lidewijde Paris geeft om 19:30 uur een korte inleiding over de schrijver. Lidewijde Paris was o.a. boekverkoper, journalist, copywriter, redacteur en uitgever. Zij doceert, interviewt schrijvers en is oprichter van De Leesambassade. Onlangs verscheen haar boek 'Hoe lees ik?'. De inleiding is gratis toegankelijk.


Bekijk Facebook event

Prisma Strijktrio

Dit is een concert zonder op pauze. Het 'pauzedrankje' kunt u voor of na het concert nuttigen.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie