Marco Borggreve
Beethoven & Rachmaninov

Deutsches Sinfonieorchester Berlin

Vilde Frang

Robin Ticciati, dirigent
Vilde Frang, viool

Beethoven – Vioolconcert
Rachmaninov – Symfonie nr. 2

do 22 nov ’18
20:15 uur
  • do 22 nov ’18
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Na de persoonlijke crisis, veroorzaakt door de diepe teleurstelling over zijn Eerste symfonie, vierde Rachmaninov zijn hervonden componeervreugde met weelderige melodieën, grote emoties en lange lijnen in zijn hypnotiserende Tweede.

Voor de pauze vertolkt het Noorse viooltalent Vilde Frang Beethovens diepzinnige Vioolconcert. Frang wordt alom geprezen om haar spontane muzikaliteit en pure, emotionele vioolspel. Het Berlijnse orkest schittert onder leiding van de nieuwe chef Robin Ticciati.


Voorafgaand aan dit concert kunt u gratis een inleiding bijwonen, aanvang 19:30.


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Robin Ticciati
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie