Keith Saunders
di 9 okt ’18 20:15 uur
Sor, Mozart & Schubert

Orquestra de Cadaqués

Denis Kozhukhin, piano

Vladimir Ashkenazy, dirigent
Denis Kozhukhin, piano

Sor - Ouverture Alphonse et Léonore
Mozart – Pianoconcert nr. 23
Schubert – Symfonie nr. 5

di 9 okt ’18
20:15 uur
  • di 9 okt ’18
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Vladimir Ashkenazy’s ster verscheen als een komeet aan het muziekfirmament toen hij in de jaren vijftig onder meer het Elisabethconcours won. De inmiddels legendarische pianist wijdde zich de afgelopen twee decennia met evenveel succes aan het dirigeren.

Hij behoort absoluut tot de grootste artiesten van de afgelopen eeuw. Pianovirtuoos Denis Kozhukhin, over wie de Volkskrant schreef dat hij een wervelwind door de zaal liet gaan, kan zich geen betere maestro wensen.
 

Dit concert vindt eenmalig plaats in Nederland!

Bekijk Facebook event

Voorafgaand aan dit concert kunt u gratis een inleiding bijwonen, aanvang 19:30.

Tijdens dit concert kunt u bij Symfonie nr. 5 gebruik maken van Wolfgang. Wolfgang is een smartphone-app voor klassieke muziek, die tekst en uitleg biedt bij de opgevoerde werken. Met Wolfgang ervaar je de rijkdom van klassieke muziek als nooit tevoren. Klik hier voor meer informatie.


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Denis Kozukhin
Marco Borggreve


Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie