London Philharmonic Orchestra

Arseny Tarasevich-Nikolaev

Sir Roger Norrington, dirigent
Arseny Tarasevich-Nikolaev, piano

Beethoven – Leonore Ouverture nr. 2
Beethoven – Pianoconcert nr. 5 ‘Keizersconcert’
Beethoven – Symfonie nr. 5

zo 6
januari

Het is een wonder dat Beethoven, getergd door doofheid en oorlogsgeweld, zulke hemelse muziek kon schrijven. In het Adagio van zijn Keizersconcert lijken de pianotonen rechtsreeks uit een hogere wereld neer te dalen. Over de jonge Arseny Tarasevich-Nikolaev schreef de pers dat zijn pianospel herinneringen oproept aan de grandeur van grote pianisten uit het verleden. Verbonden met dat verleden is ook de beroemde, hoogbejaarde Sir Roger Norrington. Hij leidt het orkest in Beethovens beroemde Vijfde symfonie.


Bekijk Facebook event


Voorafgaand aan dit concert kunt u gratis een inleiding bijwonen, aanvang 19:30.


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

 

Richard Cannon
Richard Cannon
© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten