Decca Classics
zo 6 jan ’19 20:15 uur
Beethoven

London Philharmonic Orchestra

Arseny Tarasevich-Nikolaev

Wegens een blessure wordt dirigent Sir Roger Norrington vervangen door Jaime Martin
Arseny Tarasevich-Nikolaev, piano

Beethoven – Leonore Ouverture nr. 2
Beethoven – Pianoconcert nr. 5 ‘Keizersconcert’
Beethoven – Symfonie nr. 5

zo 6 jan ’19
20:15 uur
  • zo 6 jan ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Het is een wonder dat Beethoven, getergd door doofheid en oorlogsgeweld, zulke hemelse muziek kon schrijven. In het Adagio van zijn Keizersconcert lijken de pianotonen rechtsreeks uit een hogere wereld neer te dalen. Over de jonge Arseny Tarasevich-Nikolaev schreef de pers dat zijn pianospel herinneringen oproept aan de grandeur van grote pianisten uit het verleden. Dirigent Jaime Martin leidt het orkest in Beethovens beroemde Vijfde symfonie.


Bekijk Facebook event


Voorafgaand aan dit concert kunt u gratis een inleiding bijwonen, aanvang 19:30.


Tijdens dit concert kunt u bij Symfonie nr. 5 gebruik maken van Wolfgang. Wolfgang is een smartphone-app voor klassieke muziek, die tekst en uitleg biedt bij de opgevoerde werken. Met Wolfgang ervaar je de rijkdom van klassieke muziek als nooit tevoren. Klik hier voor meer informatie.


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

 

London Philharmonic Orchestra
Richard Cannon
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie