Philharmonie du Luxembourg

Katia en Marielle Labèque

Gustavo Gimeno, dirigent
Katia en Marielle Labèque, piano

Dutilleux – Métaboles
Poulenc – Concert voor 2 piano’s
Rachmaninov – Symfonische Dansen

za 9
maart

Onder leiding van chef-dirigent Gustavo Gimeno speelt het orkest Rachmaninovs betoverende Symfonische Dansen. De zwanenzang van de grote Russische romanticus.

‘Een enorme stap voorwaarts, hiermee ga ik mijn grote periode binnen!’ zei Francis Poulenc vol enthousiasme over zijn concert voor twee piano’s. In deze muziek is een rijkgeschakeerd palet aan invloeden te horen. Van jazzy elementen tot Mozart en Oosterse gamelanklanken.Het virtuoze stuk is in uitstekende handen bij de wereldberoemde pianozusjes Labèque. 

Bekijk Facebook event

Katia en Marielle Labèque - Muziekgebouw Eindhoven

Voorafgaand aan dit concert kunt u gratis een inleiding bijwonen, aanvang 19:30.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Je kunt jezelf niet verschuilen op het podium. Je kunt niet net doen alsof je niet bent wie je bent. Je moet transparant zijn.
Katia Labèque
© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten