Marco Borggreve
Dutilleux, Poulenc & Rachmaninov

Philharmonie du Luxembourg

Katia en Marielle Labèque

Gustavo Gimeno, dirigent
Katia en Marielle Labèque, piano

Dutilleux – Métaboles
Poulenc – Concert voor 2 piano’s
Rachmaninov – Symfonische Dansen

za 9 mrt ’19
20:15 uur
  • za 9 mrt ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Onder leiding van chef-dirigent Gustavo Gimeno speelt het orkest Rachmaninovs betoverende Symfonische Dansen. De zwanenzang van de grote Russische romanticus.

‘Een enorme stap voorwaarts, hiermee ga ik mijn grote periode binnen!’ zei Francis Poulenc vol enthousiasme over zijn concert voor twee piano’s. In deze muziek is een rijkgeschakeerd palet aan invloeden te horen. Van jazzy elementen tot Mozart en Oosterse gamelanklanken.Het virtuoze stuk is in uitstekende handen bij de wereldberoemde pianozusjes Labèque. 

Bekijk Facebook event

Voorafgaand aan dit concert kunt u gratis een inleiding bijwonen, aanvang 19:30.


Wijnproeverij
Na afloop van dit concert organiseert Muziekgebouw Eindhoven i.s.m. Varna Wijnen een heerlijke wijnproeverij in de foyer. U kunt proeven en genieten van een 6-tal exclusief voor u geselecteerde wijnen waar wij natuurlijk ook wat smakelijke hapjes bij serveren. Dit arrangement bestelt u naast uw concertkaarten voor de speciale prijs van €10 p.p.
 

Tijdens dit concert kun je bij Symphonische dansen gebruik maken van Wolfgang. Wolfgang is een smartphone-app voor klassieke muziek, die tekst en uitleg biedt bij de opgevoerde werken. Met Wolfgang ervaar je de rijkdom van klassieke muziek als nooit tevoren. Klik hier voor meer informatie.


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!


Katia en Marielle Labèque


Je kunt jezelf niet verschuilen op het podium. Je kunt niet net doen alsof je niet bent wie je bent. Je moet transparant zijn.

Katia Labèque
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie