Koen Broos
di 5 feb ’19 20:15 uur

Griet Op de Beeck & Frommerman

Frommermann
Jan-Willem Schaafsma, Erik Slik - tenor
Fabian Egli, Jan Willem Baljet - bariton
Martijn de Graaf Bierbrauwer - bas 

David Bollen - piano
Paul van Utrecht - gitaar

di 5 feb ’19
20:15 uur
  • di 5 feb ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Griet Op de Beeck kent de kunstwereld van binnenuit. Ze werkte als dramaturg, interviewde grote artistieke namen voor De Morgen en is inmiddels Vlaanderens meest gelezen schrijfster.

In deze Scherpdenkers denkt Griet Op De Beeck na over wat deze in crisis verkerende wereld van elk van ons nodig heeft. Dit alles op basis van haar eigen pogingen om dit leven te overleven. De muziek komt van Frommermann, het vocaal ensemble dat als geen ander genres buigt. Het zingt álles – van Comedian Harmonists tot Schönberg – met exact dezelfde intentie, met een elegante mix van humor en melancholie, charmante klasse en ontwapenende eenvoud.
 
Bekijk Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie