Griet Op de Beeck & Frommerman


di 5
februari

Griet Op de Beeck kent de kunstwereld van binnenuit. Ze werkte als dramaturg, interviewde grote artistieke namen voor De Morgen en is inmiddels Vlaanderens meest gelezen schrijfster.

Haar boeken als Vele hemels boven de zevende en Kom hier dat ik u kus, beleefden in Nederland een ongekend succes. Maar wat is kunst? Bestaat er zoiets als hogere en lagere kunst? Goede en slechte smaak? Dat zijn de vragen waar Griet Op de Beeck vanavond over filosofeert, op haar karakteristieke, bevlogen wijze. De muziek komt van Frommermann, het vocaal ensemble dat als geen ander verschillende genres weet te buigen. De zangers van Frommermann zingen tijdloze muziek met een elegante mix van humor en melancholie, charmante klasse en ontwapenende eenvoud.
 
Bekijk Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten