Bach

Matthäus Passion

Nederlandse Bachvereniging

Philippe Herreweghe, muzikale leiding

Jacob Pilgram, evangelist
Hana Blažiková, sopraan
Grace Davidson, sopraan
Alex Potter, alt
David Erler, alt
Robin Tritschler, tenor
Benedict Hymas, tenor
Kresimir Strazanak, bas
Thomas Stimmel, bas
Wolf Matthias Friedrich, bas

zo 7
april

Het aangrijpende lijdensverhaal van Jezus, over verraad, eenzaamheid, dood, liefde en vergeving, op geniale wijze getoonzet door Johann Sebastian Bach.

Onderdeel van:
All of Bach

Philippe Herreweghe staat bekend als een van de grote Bachvertolkers van deze tijd. De oude-muziek specialist zei ooit in een interview dat hij deze barokmuziek vooral benadert vanuit het zingen. Met het prachtige koor van de Nederlandsche Bachvereniging en een uitmuntende cast aan zangsolisten laat hij zijn licht schijnen op Bach’s meest geliefde meesterwerk, de Matthäus Passion. 

Bekijk Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten