Timothy Greenfie
Mozart, Franck, Schubert & Respighi

Midori & Özgür Aydin

Midori, viool
Özgür Aydin, piano

Mozart - Vioolsonate nr. 36
Franck - Vioolsonate in A
Schubert - Vioolsonate nr. 3
Respighi - Vioolsontate in b

do 22 nov ’18
20:15 uur
  • do 22 nov ’18
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Midori, violiste en activiste. Ze kreeg van Ban Ki-moon de titel Messenger of Peace en van het World Economic Forum in Davos de Chrystal Award.

Niet zomaar een violiste dus. Ze mag dan met haar fenomenale spel een wereldwijde carrière hebben, daarnaast zet ze zich op grote schaal in voor de verbinding tussen mensen door muziek. Dit doet ze door jonge musici van over de hele wereld te betrekken bij interculturele uitwisselingen waarbij concerten georganiseerd worden voor een publiek dat normaliter nauwelijks met klassieke muziek in aanraking komt. Vanavond trakteert deze veelzijdige en wereldberoemde violiste ons op een paar echte juweeltjes uit het vioolrepertoire.


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Özgür Aydin
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie