Marco Borggreve
Mozart, Bridge & Brahms

Skride Quartet

Baiba Skride – Violin

Lise Berthaud – Viola

Harriet Krijgh – Cello

Lauma Skride – Piano

Mozart – Pianokwartet nr. 1 KV478

Bridge – Kwartet voor Piano & Strijktrio 
Brahms - Pianokwartet nr. 1 op. 25

di 19 feb ’19
20:15 uur
  • di 19 feb ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Deze vier gelijkgestemde musici, allemaal gevestigde solisten, bundelen hun muzikale krachten in het Skride Quartet voor de allermooiste kamermuziekwerken.

Natuurlijk was Harriet Krijgh de gedroomde opvolger van Janine Jansen als artistiek leider van haar kamermuziekfestival in Utrecht. Harriet Krijgh is niet alleen die jonge Nederlandse celliste met zo’n fabelachtige carrière, zij heeft bovendien een grote kring aan internationale kamermuziekvrienden om zich heen verzameld. Met de zusjes Skride en Lise Berthaud vormt zij het Skride Quartet. 

Bekijk Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie