Bach, Brahms, Sjostakovitsj & Berg

Jean-Guihen Queyras, cello & Alexandre Tharaud, piano

Bach - Sonate nr. 2 BWV 1028

Sjostakovitsj - Sonate voor cello en piano op. 40

Berg - 4 Stücke op. 5

Brahms - Brahms - Sonate nr. 2 voor cello en piano op. 99

di 26 mrt ’19
20:15 uur
  • di 26 mrt ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Waar Jean-Guihen Queyras en Alexandre Tharaud inspiratie vinden? Nou, overal!

In New York gingen zij ooit samen naar een musical. ‘Mary Poppins, we waren als twee kinderen, het was prachtig……’ vertelt Queyras in een interview. Vanavond halen ze hun inspiratie vooral uit het rijke spectrum aan componisten dat ze vertolken. Van een barokke Bach, via de twintigste-eeuw naar Brahms’ romantische vergezichten. Deze twee Franse topsolisten met een warm hart voor kamermuziek zijn al jaren een duo.


Bekijk Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Deze uitmuntende musici passen zó goed bij elkaar. Zij laten de ruimte tussen de noten spreken. Het zijn grootmeesters van de kamermuziek.

Wim Vringer - directeur Muziekgebouw Eindhoven
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie