Sophie Zhai
wo 17 okt ’18 20:15 uur
Mendelssohn, Beethoven & Chausson

Calidore Quartet

Elina Buksha, viool & Pavel Kolesnikov, piano

Mendelssohn - Strijkkwartet op. 80
Beethoven - Vioolsonate op. 12 nr. 3
Chausson - Concert voor Viool, Piano & Strijkkwartet

wo 17 okt ’18
20:15 uur
  • wo 17 okt ’18
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Als hommage aan hun ‘golden state’ Californië, noemt het zich Calidore Quartet (‘doré’ - goud). Maar dit jonge ensemble klinkt ook als goud! Zo had The New York Times het al over het ‘groot potentieel aan virtuoos en niet te onderdrukken dramatisch instinct’ en werd het in 2016 als eerste Amerikaanse ensemble BBC Radio 3 New Generation Artist.

Pavel Kolesnikov (28) werd door The Guardian begroet als ‘dichter aan de piano’. Hij schuift graag aan voor Chaussons laatromantische ‘gouden’ Concert. Met vaste recital partner, de Letse stervioliste Elina Buksha (28), deelt Pavel de liefde voor poëzie. Hun samenspel is gevoelig en ontroerend. Pure kunst!

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie