Ruud Pos
vr 22 mrt ’19 20:15 uur
Mahler

Aaltje van Zweden & Nederlands Blazers Ensemble

Troost

Christanne Stotijn, alt
Marcel Reijans, tenor

Mahler - Das Lied von der Erde

vr 22 mrt ’19
20:15 uur
  • vr 22 mrt ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Zoals 'Das Lied von der Erde ' gaat over het leven, verlies en hoop, zo neemt Aaltje van Zweden, vrouw van een van 's werelds beroemdste dirigenten, ons in haar openhartige boek 'Om wie je bent' mee in haar aangrijpende levensverhaal.

Van Zweden laat ons zien hoe dramatische levenservaringen uiteindelijk ook weer kracht kunnen geven. Zoals enkele eeuwenoude Chinese gedichten uit een door een meelevende vriend meegebrachte bundel Mahler's verdriet raakten en in hem de componist weer wakker maakte. Een avond met indringende muziek en persoonlijke verhalen die inspireren en troost bieden.


Bekijk Facebook event


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie