Nicolaj Lund
Barber, Britten & Schubert

Artemis Quartett

Barber - Adagio uit Strijkkwartet nr. 1
Britten – Strijkkwartet nr. 2
Schubert – Strijkkwartet nr. 14 ‘Der Tod und das Mädchen’

wo 20 mrt ’19
20:15 uur
  • wo 20 mrt ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Met vaste concertseries in de Berliner Philharmonie, Wiener Konzerthaus en Prinzregententheater in München heeft het Artemis een belangrijke positie binnen de wereld van de kamermuziek.

‘Ook muzikaal nog boeiender dan hun concurrenten!’ schreef de Süddeutsche Zeitung. Deze Berlijnse musici treden met Schuberts meest aangrijpende en geliefde kwartet in de ring, én met ‘het’ Adagio van Samuel Barber. Dit wereldberoemde werk klonk o.a. bij de begrafenis van president Kennedy.


Bekijk Facebook event


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie