Felix Broede
Haydn, Bartók & Dvorák

Jerusalem Quartet

Haydn - Strijkkwartet opus 76 nr. 1
Bartók - Strijkkwartet nr. 5
Dvorák - Strijkkwartet nr 12 opus 96 'Amerikaans'

di 14 mei ’19
20:15 uur
  • di 14 mei ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

‘Ik heb het gevoel dat ik hun hoofd enigszins op hol heb gebracht…’ De Tsjech Antonín Dvorák maakte tijdens zijn bezoek aan de VS de Amerikanen razend enthousiast met zijn muziek. Hun beloning: het immens geliefde ‘American’ strijkkwartet.

Het Israëlische en wereldberoemde Jerusalem Quartet plaatst het op de lessenaars, samen met nog twee giganten uit Oost-Europa. Dat het met Bartók raad weet, blijkt uit de persreacties op hun recente Bartók-cd: ‘Schitterende uitvoeringen, doorschoten met schoonheid.’ (The Strad)


Bekijk Facebook event


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!


Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie