Umberto Nicoletti
za 10 nov ’18 20:15 uur
Séjourné, Glass & Bernstein

Katia & Marielle Labèque

& slagwerkers

Katia & Marielle Labèque, piano
Raphael Segunier & Gonzalo Grau, percussie
TROMP laureaten Emil Kuyumcuyan & Sven Hoscheit
Percussion Friends: Maikel Claessens & Roy Derix

Emmanuel Sejourné - The Martian tribes (uitvoering door TROMP laureates & Percussion Friends)
Philip Glass - The Chase (Orphée and the Princess) (voor 2 piano's)
Philip Glass - Duet (uit Stoker) (voor 2 piano's)
Philip Glass - The Poets Acts (uit The Hours) (piano solo)
Philip Glass - Etude No. 5 (piano solo)
Philip Glass - Four Movements for Two Pianos
Leonard Bernstein - West Side Story (voor 2 piano's en 2 percussionisten)

za 10 nov ’18
20:15 uur
  • za 10 nov ’18
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘One hand, one heart….’ Eén van de mooiste songs uit de musical der musicals, West Side Story. Katia en Marielle Labèque – géén tweeling, wel close – moesten er op een dag aan geloven; ze spelen de schitterende versie voor twee piano’s. ‘We ademen unisono’ verzuchtte de jongste, Marielle, eens. Met andere evergreens als I feel pretty, Tonight en America wordt dit iets om nooit meer te vergeten. Temeer omdat ook maar liefst zes slagwerkers vanavond hun opwachting maken.

Gratis naar de TROMP 2018 Finale
Wanneer u een ticket koopt voor één of meer concerten tijdens TROMP, heten we u graag van harte welkom bij de Finale op zondag 18 november in de Grote Zaal. Bestel dit concert er gratis bij.


TROMP Percussion Eindhoven: ontdek de internationale slagwerktop!

Eens per twee jaar komen de grootste slagwerktalenten uit de hele wereld naar Muziekgebouw Eindhoven voor de TROMP International Percussion Competition. Dit is het enige tweejaarlijkse concours voor soloslagwerk ter wereld. TROMP festival presenteert gelijktijdig slagwerk in al zijn facetten met jong talent naast de grootste namen in bijzondere bezettingen en cross-overs, van klassiek tot dance en popmuziek. www.tromppercussion.nl


Drukte in de stad

In verband met GLOW is het vanavond erg druk in Eindhoven. Wij adviseren u daarom op tijd te vertrekken zodat u tijdig aanwezig kunt zijn voor het concert. Kijk hier voor meer informatie over de bereikbaarheid.


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie