Hello Cello!

Gratis toegankelijke, muzikale dag voor jong en oud
zo 7
oktober

Zondag 7 oktober staat Muziekgebouw Eindhoven geheel in het teken van de Hello Cello Dag in samenwerking met de Cello Biënnale Amsterdam, Centrum voor de Kunsten Eindhoven, philharmonie zuidnederland en de Academy of Music and Performing Arts Tilburg.

Tijdens deze speciale dag zullen jonge cellisten en andere muziekliefhebbers genieten van Bach & Breakfast, een try-out van de familievoorstelling Cellokrijgers (6+) van Cello Octet Amsterdam, masterclasses en concerten van onder andere het Hello Cello! Orkest. Een muzikale dag voor jong en oud, waarin de cello centraal staat.


Programma

 

Masterclass van Monique Heidema.
Speel je cello en zou je graag door de hoofd vakdocent van Tilburg AMPA (conservatorium) openbaar les willen krijgen? Schrijf je in via hellocello@muziekgebouweindhoven.nl en geef aan hoeveel jaar ervaring op cello je hebt, eventuele diploma's, leeftijd, telefoonnummer en wat je zou willen leren bij de masterclass.


Docentenlunch

Schrijf je in via hellocello@muziekgebouweindhoven.nl wanneer je cellodocent bent, geef aan bij welke instelling je werkt met telefoonnummer.


Workshop 'Cello en beeldend'

Cellodocent van het CKE John vd Beemt komt de workshop: 'Cello en beeldend' verzorgen. Een combinatie van cellomuziek samen met een beeldende workshop. Deelnemen aan de workshop? Schrijf je dan in via hellocello@muziekgebouweindhoven.nl.


Try-out: Cellokrijgers (6+)
Een drieluik over stoer doen, winnen en verliezen, kwetsbaar zijn en de kracht van muziek. Een choreografisch concert met fysieke en hartstochtelijke muziek van Béla Bartók, Giovanni Sollima en Philip Glass, gespeeld door de vrolijke bende Cello Octet Amsterdam. Reserveer hier gratis tickets.

 

Bekijk het Facebook event van de Hello Cello dag.

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten