Umberto Nicoletti
Stravinsky, Debussy & Ravel

Katia & Marielle Labèque

Katia & Marielle Labèque, piano


Debussy - Six Épigraphes Antiques
Ravel - Ma mère l'Oye
Stravinsky - Le Sacre du Printemps
 

ma 3 jun ’19
20:15 uur
  • ma 3 jun ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Artist in residence. Of artists in residence? Nee, enkelvoud want wanneer de gezusters Labèque samen het podium betreden hoor je één volmaakte musicus.

Hoewel ze elk een partner hebben, wonen de gezusters Labèque al jaren samen in een voormalig paleis van de Borgia familie in Rome. ‘Het beste pianoduo van nu’ (New York Times) buigt zich over het meest geruchtmakende werk van de 20e eeuw. Stravinsky’s Le Sacre du Printemps is de grootste muzikale schok van de 20e eeuw. In het Parijs van 1913 veroorzaakte dit stuk een enorme rel. Maar dat het ook verfijning bevat hoort u uit handen van de twee Franse zusjes.


Bekijk Facebook event


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie