Marco Borggreve

L'Arpeggiata

Christina Pluhar, muzikale leiding

Céline Scheen, sopraan
Doron Sherwin, cornetto

wo 10 okt ’18
20:15 uur
  • wo 10 okt ’18
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Grootse, droeve schoonheid uit het Elizabethaanse Engeland. Het is een avond heerlijk zwijmelen met L’Arpeggiata en de schitterende liederen van Dowland en Purcell. Met instrumenten als cornetto, orgel en theorbe waant u zich terug in de 17e eeuw.

Christina Pluhar, bekend van de oude muziekensembles Hesperion XXI, Les Musiciens du Louvre en Cantus Cölln, leidt haar eigen Arpeggiata. Het was regelmatig al een graag gehoorde gast tijdens het Festival Oude Muziek Utrecht.

Bekijk Facebook event


Wachtlijst

Dit concert is uitverkocht. Wilt u op de wachtlijst geplaatst worden? Stuur dan een mail naar tickets@muziekgebouweindhoven.nl

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie