Marco Borggreve
Bach, Chopin, Liszt, Rachmaninov & Prokofjev

Alexander Gavrylyuk

Bach - Italiaans Concert
Chopin - Ballade nr. 2
Liszt - Dante Sonate
Rachmaninov - Préludes op.23 nrs. 10, 6, 5 | op.32 nrs.12, 10, 5
Prokofjev - Sonate nr. 7

za 6 okt ’18
20:15 uur
  • za 6 okt ’18
    20:15 uur
    Kleine zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

De 31-jarige Oekraïense pianist Alexander Gavrylyuk toont ook vanavond weer zijn Russische kant. Met o.a. Prokofjevs onstuimige Zevende sonate, diens meest geliefde.

Afgelopen september maakte hij in Eindhoven een geweldige entree! Alexander Gravrylyuk speelde Rachmaninovs Tweede sonate. Nadat eerder in het Concertgebouw te Amsterdam zijn solorecital ‘magistraal’ was genoemd en hij bij het Concertgebouworkest soleerde in Prokofjevs Tweede pianoconcert, kon hij eenvoudig niet meer ontbreken in onze pianoserie.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie