Alexander Kerr

masterclass Storioni Festival
zo 21
januari
  • zo 21 jan
    11:00
    De Oude Rechtbank
    Geweest

Internationaal geroemd om zijn expressieve en charismatische speelstijl en een van de meest ervaren én veelzijdige violisten ter wereld. Alexander Kerr werd al op 26 jarige leeftijd (in 1996) benoemd tot concertmeester van het Koninklijk Concertgebouw Orkest. Vandaag de dag is Kerr concertmeester van het Dallas Symphony Orchestra, o.l.v. dirigent Jaap van Zweden, geeft hij talrijke masterclasses en doceert hij aan de Indiana University School of Music. Tijdens deze masterclass ontsluiert de meesterviolist in het openbaar – ja, ook voor publiek! – enkele muzikanteske geheimen…

NB: in de Klassieke Seriebrochure van Muziekgebouw Eindhoven was de masterclass gepland met Nicolas Altstaedt. De cellist is vervangen door meesterviolist Alexander Kerr.

Meer informatie: www.StorioniFestival.nl

 

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten