vr 21 dec ’18 20:15 uur
Brinkman & Lang

In het licht van... Kerst

Stille Nacht am Silbersee - Bezinning met Anna Enquist

Anna Enquist & Silbersee

David Lang - Little Matchgirl Passion
Werken van Jörg Brinkman en David Lang

vr 21 dec ’18
20:15 uur
  • vr 21 dec ’18
    20:15 uur
    Catharinakerk
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Samen met schrijfster Anna Enquist brengt vocaal ensemble Silbersee op deze sfeervolle avond verhalen en bespiegelingen over wat ons bezig houdt, in woorden en muziek. Het muzikale hart van deze avond is David Langs the little match girl passion. Deze aangrijpende winterpassie, naar het sprookje over het meisje met de zwavelstokjes, werd in 2008 bekroond met de Pulitzer Prize.

Het einde van het jaar is een tijd van bezinning. Sommigen gaan op Kerstavond naar de nachtmis, waar wordt gezongen en verteld over de geboorte van de hoop in donkere tijden. Stille Nacht am Silbersee is een literaire en muzikale variant, een hedendaagse meditatie over hoop, troost en twijfel. 

Bekijk Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje! 

Na afloop was het een aantal donkere seconden doodstil; het ultieme bewijs van bezinning én van respect.

Eindhovens Dagblad
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie