do 9 mei ’19 20:15 uur
Schubert, Brahms & Liszt

Severin von Eckardstein

Schubert - Sonate in G, D894
Brahms - Klavierstücke opus 119
Liszt - Etudes d’exécution transcendante

do 9 mei ’19
20:15 uur
  • do 9 mei ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘Ik kan me moeilijk een ander leven voorstellen.’ Aldus Severin von Eckardstein, pianist en wel uitsluitend pianist en dit al sinds hij zeven is.

Een leven voor de muziek. Zo kun je je als pianoliefhebber bijna geen ander leven voorstellen dan met von Eckardstein. ‘Een pianist van wereldformaat. Pure poëzie uit de toetsen,’ schreef NRC. Sinds hij in 2003 bij het vermaarde Reine Elisabeth concours in Brussel de Grand Prix in de wacht sleepte, betovert hij de luisteraar met volmaakt, introvert en diepzinnig spel.


Bekijk Facebook event

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie