Bram Saeys
Mozart, Schumann, Debussy & Chopin

Menahem Pressler

Mozart - Fantasia KV457
Schumann - Kinderszenen op.15
Debussy - Selectie uit: Preludes Boek 1
Debussy - Plus que Lente
Chopin - Mazurka's

do 25 apr ’19
20:15 uur
  • do 25 apr ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

‘Menahem Pressler is de koning van de esthetiek en de mooie klank…’ zei pianiste Daria van den Bercken na zijn ontroerende optreden in Podium Witteman. Hij is de échte Meester van de Kamermuziek en iemand met een hechte relatie met Muziekgebouw Eindhoven.

De Amerikaanse pianist is inmiddels de negentig gepasseerde en still going strong. Hij was de drijvende kracht achter het fameuze Beaux Arts Trio en een van de grote musici van de twintigste eeuw. Een levende legende. Wat hem gaande houdt, vroeg Witteman. Presslers prompte antwoord: ‘De liefde voor muziek!’

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Exclusieve masterclass

Les van Menahem Pressler, dat is de droom van de meeste pianostudenten. Menahem Pressler geeft op vrijdag 26 april een exclusieve masterclass.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie