Sophia van den Hoek
zo 28 okt ’18 12:00 uur
Scarlatti

Daria van den Bercken

Daria van den Bercken, piano

Sonates van Scarlatti

zo 28 okt ’18
12:00 uur
  • zo 28 okt ’18
    12:00 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Gezien? Gehoord? Pianiste Daria van den Bercken bij Podium Witteman. Ook premier Rutte zat in de zaal en luisterde ademloos. Ze speelde Scarlatti, zoals het vaker haar doel is muziek uit te voeren die je in de concertzaal te weinig hoort.

‘Zó speels, zó pretentieloos en vol plezier. Maar ondertussen zijn de sonates alleen maar uit te voeren met de uiterste concentratie,’ zegt de Nederlandse van Russische afkomst. Haar Scarlatti-cd gooide hoge ogen. Laat u vervoeren door de sprankelende wereld van Scarlatti!

Bekijk Facebook event

Bij dit concert krijgt u een heerlijk stuk appeltaart, voor of na het concert bent u welkom in de foyer.

Bij aankoop van deze serie krijgt u een Channel Classics-cd gratis!


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie