Wouter Jansen
zo 25 nov ’18 12:00 uur
Lully & Charpentier

Holland Baroque

Molière et Moi

Alexis Kossenko traverso & muzikale leiding

Werken van Lully en Charpentier

zo 25 nov ’18
12:00 uur
  • zo 25 nov ’18
    12:00 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Geboeid door het Parijs van Lodewijk XIV, gefascineerd door Lully en geïnspireerd door de roman Baron van Theun de Vries, stelt Holland Baroque een spetterend orkestprogramma samen.

Michel Baron, einzelgänger en goddelijk mooie jongen, ontmoet Molière als hij dertien is. De toneelschrijver/steracteur wordt zijn grote voorbeeld en vaderfiguur. En terwijl Baron groeit, takelt Molière af… Bloeien doet in die tijd de Franse muziek. Holland Baroque speelt de ouvertures en dansen die klonken bij Molière’s komedies.


Bij dit concert krijgt u een heerlijk stuk appeltaart, voor of na het concert bent u welkom in de foyer. Bij aankoop van deze serie krijgt u een channel classics-cd gratis!


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie