Brahms, Schumann & Piazzolla

Dana Zemtsov & Anna Fedorova

Dana Zemtsov, altviool
Anna Fedorova, piano

Brahms - Sonata nr. 2
Schumann - Fantasiestücke op. 73
Piazzolla - Grand tango

zo 27 jan ’19
12:00 uur
  • zo 27 jan ’19
    12:00 uur
    Kleine Zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

">

Klein meisje. Grote altviool. De Mexicaans-Russisch-Nederlandse Dana Zemtsov, 25 jaar jong. Een paar seizoenen terug betrad ze in Eindhoven het podium geheel alleen. Een prachtpleidooi voor de vaak onderschatte altviool, in zijn puurste vorm: solo. Nu neemt ze pianiste Anna Fedorova mee. Zemtsov was, koud 19 jaar, in 2010 Musicus van het Jaar, won talrijke concoursen en trad op met musici als Janine Jansen en Martin Fröst in o.a. Carnegie Hall, New York.


Bekijk Facebook event


Bij dit concert krijgt u een heerlijk stuk appeltaart, voor of na het concert bent u welkom in de foyer.
Bij aankoop van deze serie krijgt u een channel classics-cd gratis!


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie